Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Färja Karlskrona till Gdynia

Att ta färjan över till Polen har blivit något mycket populärt för många svenskar. Här går detta att gör under en lång weekend, eller när det är dags att ta en vecka eller två för en spännande, skön och intressant semester. En del tar färjan för att besöka just Polen, medan andra tar den för att få med sig bilen och fara vidare i Europa. Här ska det handla om färja Karlskrona till Gdynia. Faktum är att det också finns två andra populära färjelinjer. Detta är Ystad - Swinoujscie och Trelleborg - Swinoujscie. Alla är billiga och ger dig en skön och komfortabel resa över till Polen.

Avgång från Karlskrona till Gdynia

Att ta färjan till Gdynia från Karlskrona har blivit mycket populärt, av anledningen gällande enkelheten att nå Karlskrona från de flesta platser i Sverige. Här finns det bra skyltning och mycket goda vägar, som gör att du snabbt och enkelt når din första destination. I det fallet talar vi om Stena Line och deras färjeterminal. Biljetterna köper du i förväg online, så du slipper köa eller utföra mera än nödvändigt vid incheckning. 

I vissa fall kan det till och med löna sig att uppgradera din bokning till prioriterad check-in. Här handlar det lite om en VIP-känsla där du blir lite bättre bemött och snabbt omhändertagen av trevlig personal.

Fordon - Färjan och hytter

Stena Line och deras färjor som trafikerar rutten Karlskrona till Gdynia är av mycket hög kvalitet. Här finns det möjligheter att ta med sig bilen på resan, vilket gör det enklare att utforska Gdynia och övriga Polen. Kanske vill du till och med åka vidare och uppleva mera av hela Europa.

Hela fyra färjor trafikerar rutten Karlskrona till Gdynia och vise versa. Detta är Stena Spirit, Stena Vision, Stena Nordica och Stena Baltica. Alla fyra erbjuder fantastiska hytter samt god mat och dryck ombord. Två av dem är också utrustade med spa för att göra resan ännu trevligare.

Färja Karlskrona till Gdynia priser och tid

Faktum är att det är relativt långt mellan Karlskrona och Gdynia. Förmodligen längre än du tror. Resan tar mellan 10h och 30 minuter upp till 12h. Gällande priset kan du välja mellan reguljära resor eller en kryssning. Här finns det tre olika pris och kvalitetsnivåer som bär namnen Economy, Flexi samt Premium.

Priserna börjar från cirka 500 kronor per person enkel resa utan fordon. Helt enkelt ett fantastiskt pris för att anlända till ett annat land.

Sveriges bästa SEO